Post by highnachagota on Feb 28, 2022 10:24:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flower Zombie War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flower Zombie War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش امتیاز هک ▞▞▞
▞▞▞ Flower Zombie War 2022 version ▞▞▞
من تا آزاد کردن اون گیلاسه رفتم ولی دوباره خواستم بازی کنم از اول اول اومد باید سیو کنی یا چجوریاست؟؟؟
جنگ زامبی گل خوب است یا بد
سرگرم کننده
درست مثل گیاهان در مقابل زامبی ها... به جز 1000000 بار بدتر! به معنای واقعی کلمه از همان جلوه های صوتی استفاده می کند! دقیقاً همان!! من متعجبم که Popcap این بازی را تعطیل نکرده است! بنابراین اگر این بازی را پیدا کنید و در بخش نظرات جستجو کنید و این نظر را پیدا کنید... این را گزارش کنید. بازی به پاپ کپ در حال حاضر!
بسیار سرگرم کننده .. چالش برانگیز
من می خواستم 2½ ستاره بدهم اما گزینه موجود نیست. من این بازی را دوست داشتم زیرا فقط 46 مگابایت است زیرا فضای کمی در موبایلم باقی مانده است و نمی توانم PvZ-2 را با 575 مگابایت بخرم. در کل یک بازی بسیار جذاب و دوست داشتنی است 👍👍 اما تنها چیزی که دوست دارم این است که فقط در سطح 20 گیر کرده ام و نمی توانم از آن پیشی بگیرم. علاوه بر این، این بازی از زامبیها بیشتر پشتیبانی میکند، بنابراین در اینجا زامبیها/شرورها قدرتمندتر از گلها/قهرمانان هستند، بنابراین من آن را حذف میکنم. 😭🙁😥🙏
همان کپی از pvz. گرافیک مشکلی نداره بهینه سازی خیلی خیلی خیلی بد است. بازی بسیار لگ.
Jeux de cuisine Asian: Chef Arcade iccl
برخی از صداها مربوط به بازی های دیگر است.
جالب نبود اصلن مث بازی اصلیش نیس . خیلی بچه گانس . راجب اون کس که میگه اینایی که میپرن و چیکار باید کنی بگم که جلوش سیب زمینی بکار یا بمب داری بزن. خلاصه دان واقعا خوب نیست .
بووووووو خیلی بازی بدیه که یه پاره بازی گیاهان در مقابل زامبی ها برو مثل c,mon فقط یه نوب این بازی رو دوست داره |
سخته ⭐⭐
Flower Zombie War Strateji Oyunları twfm
Flower Zombie War Stratégiai játékok ymzq
اول بگمکه بازی مرکه ای است و بگم اینجا ماله فوش نیست و حرف دهنتو بفهم ابوالفضل خان و بگم که هرجه میخوای بگی بهم بگو هرچی چون من 🪞 دارم بابای 😌
کیرم دهن سازندشکس ننت بی ناموس ها
این یک بازی خوب است
خوبه ولی اون اصلی قدیمیه بهتره این دیگه خیلی بی مزه هستش
Gusto ko ito ma install pero hinde poyde.
خوبه ممنون
خاک تو سر سازندش ریدم تو بازیتون🖕🖕🖕🖕
نمی فهمم چرا انگلیسی نیست......
آره مثل pvzه!
اکشن مملو از سرگرمی دوستش دارم.
عالیه ولی گیاهان بیشتری اضافه کنید😁😊😄
موسیقی خاموش نمی شود حذف نصب کنید
بازی بسیار اعتیاد آور و سکسی!
به مامانم گفتم مامان بازی ریختم بازی زامبیا گفت حذف کن گفتم بیا بازی کن گفت باشه بازی کرد خوشش اومد
پاره کردن
خیر
کیرم دهنتون
..۱
مثل گیاهان در مقابل زامبی1..اما با حالت بقا
هاتاانتتاان اتتد
Flower Zombie War Stratēģiskās spēles zkek
Flower Zombie War Strategie zzcw